Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Talen :
:: Start
:: Registreer
:: Zoek
:: Forum
:: Chat
:: Blogs
:: Artikelen
:: FAQ
:: Inschrijving
:: Links
:: Statistieken
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Zoek in het forum :: Forum Opties :: Forum`s Top

Nane88 #1

Posts: 1392


16. apr 2010. 03:05:52
Svaleroskop

OVAN: Nemojte panièiti ako vam sekretarica dobije neke peèate po telu, to nije variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu stolu pre nego rasklonite peèate!

BIK: Ako ste osetili kako u poslednje vreme patite od nesanice, najbolji lek biæe da vam supruga svako veèe prièa bajke o njenoj vernosti: spavaæete kao jagnje ili kao svaki rogonja!

BLIZANCI: To što ste bili odlièan tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale braène dužnosti i obaveze. Jer supruga obožava ponavljaèe, i to po više puta!

RAK: Ne uzimajte za suprugu nipošto devojku koja je rezervni vojni starešina, jer ta vam je navikla samo da nareðuje. Na nesreæu, najèešæe su joj komande tipa: LEZI i (O)PALI!

LAV: To što ste za šeficu dobili mladu doktorku nauka, može vam biti izgovor za molbu da vam povremeno pogleda neke stvari, a možda je ubedite i da uzme stvar u svoje ruke!

DEVICA: Uobrazili ste da lièite na ribu, jer non-stop klopate sardine, a u društvu supruge morate da æutite kao riba. To neæe pomoæi ako vas žena zatekne sa nekom drugom ribom!

VAGA: Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte ljubavnu vezu sa sestrom, jer nije istina da je to rodoskrnavljenje, tim pre što je u pitanju seks sa medicinskom sestrom!

ŠKORPIJA: Nipošto nemojte da se nervirate zbog traèa kako ste vi najpoznatiji taster u firmi, jer imate DUG jezik. Traè sa jezikom može da bude super reklama kod koleginica!

STRELAC: Postali ste alergièni na dlaku od onog dana kad ste supruzi morali da kupite bundu. Sad se alergija odrazila i na planu seksa, jer vaša supruga ne praktikuje depilaciju!

JARAC: Vaša verenica je lekar i daje vam èesto bolovanje kako biste mogli par dana da odležite s njom. No, mogla bi vas uskoro "usreæiti" godinom dana bolovanja za trudnice!

VODOLIJA: Vaša supruga još nije podnela molbu za priznavanje statusa fizièkog radnika iako se bedna godinama u braku ubija dižuæi vam neke stvari, ali na njenu žalost - uzalud!

RIBE: Nije za potcenjivanje vaša plata, ali vam preporuèujemo da se pred suprugom ne hvališete trenutnim liènim dohotkom, jer je oèito da je ona u rukama imala i mnogo veæi!
XiPe #2

Posts: 15517


18. apr 2010. 12:22:12
3 dishe

Sretnu se tako tri direktora, stari znanci i dobri prijatelji. Prièaju o svojim životima i zakljuèe da im u brakovima baš i nije kako bi trebalo biti.

- To je zbog toga što puno putujemo. Stalno smo van kuæe, puno smo na prijemima, družimo se sa drugim ljudima dok nam supruge sede kod kuæe. Vreme je da i njima pružimo malo romantike i lepog provoda.


Složiše se svi i dogovore da svako povede svoju suprugu na romantièni vikend. Nakon što je vikend prošao, opet se sretnu na razgovoru.

Prvi ima modricu na oku. Drugi ima ruku u gipsu. Treæi ima nogu u gipsu.

Prvi prièa: Bili smo u jednom malom romantiènom hotelu. Odveo sam je na veèeru, a posle na ples. Bilo nam je odlièno.

Posle smo otišli u sobu, upalili sveæe i uzajamno se masirali egzotiènim uljima. Seks posle toga potrajao je skoro do jutra i bilo nam je odlièno.

Pitaju ga:-A odakle ti masnica?

- Ah, to. Ma ujutro, kad sam se probudio, mašim se za novèanik i onako, instiktivno izvadim 100 evra i pružim ih ženi. Shvatio sam što sam uradio tek kad me žena zviznula.

Drugi prièa: I mi smo imali slièan provod. Divan hotel, veèera, ples i izvrstan seks. Ja sam ujutro, isto tako instiktivno, izvadio 100 evra i pružio ženi, a ona mi kaže, jednako tako instiktivno, da je cena sad 150 evra. Ni ona nije shvatila šta se

dogodilo dok nisam zamahnuo šakom. Na moju žalost, promašio sam nju, ali sam pogodio cev radijatora. Slomio sam šaku.

Treæi prièa:- I mi smo bili u super hotelu, soba na spratu, odlièan

pogled, proveli se jednako dobro kao i vi i imali predivan seks. Jutro je bilo još bolje - nastavili smo s jutarnjim seksom, bilo je fantastièno.

Toliko smo se iscrpeli da smo zadremali. Probudilo nas je kucanje na vratima. Žena se prenu i vikne MOJ MUŽ! - a ja kroz prozor...



-----------------

Nane88 #3

Posts: 1392


19. apr 2010. 06:40:12


DEVICA: Uobrazili ste da lièite na ribu, jer non-stop klopate sardine, a u društvu supruge morate da æutite kao riba. To neæe pomoæi ako vas žena zatekne sa nekom drugom ribom!
zaaana01 #4

Posts: 3205


16. jun 2010. 08:50:43
ponavljati u uzastopnom nizu..

BLIZANCI: To što ste bili odlièan tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale braène dužnosti i obaveze. Jer supruga obožava ponavljaèe, i to po više puta!


-----------------
Zivot je jedan i nema reprizu

U heeft niet genoeg priveleges om te reageren in het forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Verwerkingstijd: 0.0186479 sec.| Gebruikers online: - 2 | Gasten online: - 1141 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Extras | RSS News Feeds | Respons | Ervaringen | Gebruikersovereenkomst | Prive verklaring
Extreme eXTReMe Tracker